Latvijas lielākā dzīvnieku patversme ''Ulubele'' ir noticējusi Ziemassvētku brīnumam un cilvēku atsaucībai, jo pirms nedēļas izteiktais lūgums ziedot patversmes ikdienas pastāvēšanai un labiekārtošanai guvis atsaucību – šobrīd jau izdevis savākt 22 915 eiro, kas ir vairāk nekā puse no nepieciešamajiem līdzekļiem, bet vēl nepieciešami līdzekļi, lai pilnībā nodrošinātu iecerētos rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbus.

Šobrīd savāktie līdzekļi nodrošinās elektrības pieslēgšanu plašajā patversmes teritorijā un ūdens un kanalizācijas sistēmas pārbūvi, tomēr ķēdes suņi joprojām cer, ka arī viņu kvēlākais lūgums – tikt savos voljēros, tiks sadzirdēts, tam nepieciešami vēl 18 585 eiro.

Lai pateiktos visiem Ziemassvētku vecīšiem, sestdien, 26. decembrī, otrajos Ziemassvētkos, pulksten 12 ''Ulubele'' aicina ciemos uz pateicības brokastīm Līčos, kurās būs iespēja satikties ar patversmes darbiniekiem un iemītniekiem, iepazīties ar šogad paveikto un nākamā gadā iecerēto.

Kā jau informējām iepriekš, 4 500 eiro vajadzīgi elektrības ierīkošanai, 14 000 eiro – ūdens un kanalizācijas sistēmu labiekārtošanai, bet 23 000 eiro – 28 jaunu voljēru izbūvei.

Foto: Shutterstock

Šobrīd savāktie līdzekļi nodrošinās elektrības pieslēgšanu plašajā patversmes teritorijā un ūdens un kanalizācijas sistēmas pārbūvi, tomēr ķēdes suņi joprojām cer, ka arī viņu kvēlākais lūgums – tikt savos voljēros – tiks sadzirdēts, tam nepieciešami vēl 18 585 eiro.

Līdztekus ziedotajiem līdzekļiem, šajā nedēļā Ziemassvētku vecītis pie mums atsūtījis ļoti daudz rūķus – no skolām, universitātēm, uzņēmumiem. Viņi čakli palīdzējuši patversmes darbos, kā arī atveduši dāvanas – esam tikuši pie malkas un briketēm, gardumiem un citiem labumiem, par ko sakām lielu, lielu paldies.
''Ulubeles'' vadītāja Ilze Džonsone

Par lieliskajiem jaunumiem ir priecīgi gan "Ulubeles" darbinieki, gan iemītnieki. Vispriecīgākie gan ir tie 12 astaiņi, kas kopš pagājušās nedēļas murrā un rej savās jaunajās mājās. Vēl 358 turpina cerēt. Īpaši tie, kas iepriekš piedzīvojuši un pārdzīvojuši neticamu nežēlastību un tie, kas patversmē sagaidījuši ne vienus vien Ziemassvētkus – kā Bils, Džeris, Sise, Lācis un citi.

Foto: LETA

"Mēs, Ulubeles divkājainie un četrkājainie, esam ļoti pateicīgi visiem, kas sadzirdējuši un atsaukušies mūsu lūgumam. Līdztekus ziedotajiem līdzekļiem šajā nedēļā Ziemassvētku vecītis pie mums atsūtījis ļoti daudz rūķus – no skolām, universitātēm, uzņēmumiem. Viņi čakli palīdzējuši patversmes darbos, kā arī atveduši dāvanas – esam tikuši pie malkas un briketēm, gardumiem un citiem labumiem, par ko sakām lielu, lielu paldies. Mēs joprojām ceram, ka izdosies savākt arī otro, mazāko pusi, lai jaunajā gadā "Ulubele" atvadītos no ķēdēm uz visiem laikiem", saka ''Ulubeles'' vadītāja Ilze Džonsone.

Ulubeles Ziemassvētku dāvanu saraksts sarucis, bet vēl joprojām gaida Ziemassvētku brīnumu un līdzcilvēku palīdzību:

  • 28 jaunu voljeru izbūve ar nojumēm ķēdes suņiem (23 000 eiro);
  • kvalitatīva sausā barība un garšīgi konservi;
  • pavadas, kakla siksnas, pašcementējošās smiltis, nagu asināmie, dzīvnieku rotaļlietas (viss, kas dzīvnieku veikalos domāts suņiem un kaķiem);
  • darba formas – siltas jakas un zābaki darbiniekiem (20 cilvēkiem);
  • brilles Jāzeponkulim;
  • brīvprātīgie katru dienu (kādi 50 cilvēki);
  • cilvēki ar plašu sirdi un mājām ( 358 potenciālie "Ulubeles" iemītnieku saimnieki).

Palīdzēt "Ulubeles" iemītniekiem finansiāli iespējams:

Biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele"
PVN Reģ.Nr. LV 40008095993
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Konts: LVL: LV38HABA0551011767179

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!