Foto: AFP/Scanpix/LETA

30 gadus vecais Džastins Bībers un viņa 27 gadus vecā sieva – modele un skaistumkopšanas magnāte – Heilija Bībere 9. maijā sociālajā tīklā "Instagram" kopīgoja video un attēlu sēriju, apstiprinot, ka ir sava pirmā bērna gaidībās. Arī Heilijas pārstāvis žurnālam "People" ir apstiprinājis, ka modele jau vairāk nekā sešus mēnešus ir stāvoklī.

Publicējot video no viņu zvērestu atjaunošanas Havaju salās, Heilija bija ģērbusies garā, mežģīņu baltā kleitā ar plīvuru, izceļot augošo puncīti. Tāpat pievienotas arī fotogrāfijas, kurās redzams slavenais dziedātājs. Viņš tur aplicis rokas ap sievas vēderu, īpaši izceļot laulību gredzenus, tādējādi izbeidzot dažādās spekulācijas par laulības likstām.

Pāra, kuru kopējais "Instagram" sekotāju skaits ir 343 miljoni, fotogrāfijas dažu minūšu laikā izpelnījās miljoniem atzīmju "patīk".

"Heilija un Džastins ir sajūsmā par faktu, ka gaida kopīgu mazuli. Viņi to ir vēlējušies jau ilgāku laiku un nevar vien sagaidīt, kad varēs paplašināt savu ģimeni un laist pasaulē šo bērniņu," ​​izdevumam "Entertainment Tonight" pastāstīja kāds avots.

Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt 2018. gada vidū abi atkal sagāja kopā. Tieši tolaik notika pastiprināta ievērība abu privātajai dzīvei, jo ārzemju mediji baumoja, ka pāris ir aprecējies. Pēc laika arī Bīberi to apliecināja – mūziķis "Instagram" ievietoja attēlu, kurā abi ir sadevušies rokās, pie tās pierakstot: "Mana sieva ir lieliska!" Heilija tajā pašā laikā nomainīja savu lietotājvārdu no "Baldwin" uz "Bieber".

Heilija un Džastins ir bijuši ļoti atklāti par vēlmi paplašināt ģimeni. 2021. gadā Heilija par ģimenes dibināšanu izteicās "Elle": "Mēs esam vienisprātis par to, ko vēlamies savā nākotnē. Mēs bijām runājuši par vēlmi apprecēties un izveidot ģimeni, kad esam vēl jauni."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!