Foto: AFP/Scanpix/LETA
Aktiera Raiena Reinoldsa iecienītais meža un sūnu aromāts vai aktiera Toma Breidija izvēle par labu vaniļas notīm. Tā smaržo slavenie vīrieši, un tā var smaržot ikviens un ikviena partneris.

Džons Ledžends, "Tom Ford Black Orchid"

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Mūziķis Džons Ledžends slavē šo ziedu aromātu un to iekļāvis prestižā izdevuma "Variety" publicētajā Tēva dienas dāvanu sarakstā. Mākslinieka arguments par labu šim aromātam: "Jo tās smaržo grezni un izsmalcināti!" "Es šīs smaržas lietoju katru dienu un ar tām jūtos saģērbies, dzīvei gatavs," izdevumā "Marie Claire" viņš vēlreiz slavējis smaržas, kurās jaušamas pačūlijas un melnās trifeles notis.

Toms Breidijs, "Tom Ford Tobacco Vanille"

Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Tom Ford" smaržas, kas aktualitāti nezaudēs nekad, esot iecienījis futbolists Toms Breidijs (viņš tās iekļāvis kā lielisku dāvanu interneta veikala "Amazon" ceļvedī) un stilīgais mūziķis Harijs Stailzs. Silts un pikants tabakas un vaniļas aromāts, kas būšot piemērots visiem tiem vīriešiem, kuriem dzīvē jau ir viss.

Raiens Reinoldss un Džastins Bībers, "Le Labo Santal 33"

Foto: AP/Scanpix/LETA

Raksturotas kā "cieņas apliecinājums Amerikas rietumiem", šis 'unisex" aromāts ir Holivudā ļoti iecienīts. Sandalkoka, ciedra koka un ādas notis dievina aktieris Raiens Reinoldss, dziedātājs Džastins Bībers un pat aktrise Sofija Tērnera, un modes žurnāliste Aleksa Čanga.

Mario Lopezs, "Creed Aventus"

Foto: AP/Scanpix/LETA

"Esmu liels smaržu čalis un nedaudz arī smaržu lietpratējs. Man īpaši būtiski ir pēcskūšanās līdzekļi un odekoloni. Šīs smaržas ir ļoti tīras, vīrišķīgas un seksīgas, par tām saņemu daudz komplimentus," viņš stāstījis izdevumā "Strategist". Minēto smaržu ražotājs – vēl pirms 1970. gadā sāka pārdot smaržas pārējai sabiedrībai – bijis karaļa Džordža III un viņa galma oficiālais parfimērijas piegādātājs.

Dveins Veids, "Tom Ford White Suede"

Foto: AP/Scanpix/LETA

Profesionāla sportista, NBA basketbolista Dveina Veida izvēle ir silti pikantas smaržas no "Tom Ford" modes nama. "Iedomājos: ja es svīstu smaržas, tad maniem sviedriem būtu šāds aromāts. Salda, vīrišķīga smarža, kas saglabājas visas dienas garumā," sportists izdevumā "Strategist" "White Suede" nosaucis pie lietām, bez kurām nespējot dzīvot.

Karalis Čārlzs, "Dior Eau Savage"

Foto: AP/Scanpix/LETA

Princis Harijs savos memuāros "Spare" minējis, ka tēva karaļa Čārlza iecienītākās smaržas esot no franču modes nama "Christian Dior". "Viņš vienmēr ošņāja lietas. Ēdienu, rozes, mūsu matus. Viņš citā dzīvē, šķiet, ir bijis asinssuns," princis atklājis. "Iespējams, viņš lietas ostīja, jo bija grūti sajust kaut ko citu bez paša smaržām "Eau Savage". Ziedu aromāts ar asu piparu vai šaujampulvera noti, tās man liek aizdomāties par mammu," – tā Harijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!