Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 5. maija vakarā gaidāms muzikālā šova "Balss maskā" fināls, kurā par uzvaru sacentīsies Slaims, Sirds un Lapsa. Balvā uzvarētājam tiks 5000 eiro, kas jānovirza labdarības mērķiem. Pirms lielā fināla maskas atklājušas savus labdarības mērķus. Tikmēr šova fanu vidū nerimst kaislības, kam tad šoreiz pienāktos uzvara.

Slaims savu balvu nolēmis ziedot Bērnu slimnīcas fonda projektam "Drosmes kaste", kas bērniem sniedz papildu iedrošinājumu varonīgi izturēt visu, ar ko nākas saskarties slimnīcā. Sirds uzvaras gadījumā savu balvu ziedos Bērnu klīniskās universitātes Vecāku mājai, lai bērniem, kuri ilgstoši ārstējas slimnīcā, varētu palīdzēt viņu mammu un tētu tuvums. Savukārt Lapsa savu laimestu ziedos SOS Bērnu ciematiem Latvijā, lai palīdzētu izaugt bez vecāku gādības palikušiem bērniem un jauniešiem.

Šova finālā skatītājiem pie TV ekrāniem būs iespēja izlemt, kurš no dalībniekiem uzvarēs, piedaloties telefonbalsojumā vai balsojot portālā "balssmaska.lv". Balsošanas numuri tiks izziņoti šova laikā.

Fināla epizodi atklās jau izbalsotie šova dalībnieki, lai vienotos īpašā kopdziesmā, pēc kuras uz skatuves tiks aicināti finālisti. Pēc pirmo dziesmu noklausīšanās, skatītāji zālē balsos par, viņuprāt, labāko priekšnesumu. Divas maskas, kas būs saņēmušas zemāko vērtējumu, stāsies detektīvu priekšā, lai lemtu, kuru no dalībniekiem atmaskot. Neatmaskotie dalībnieki ar labākajiem priekšnesumiem turpinās muzikālo sacensību, un tad jau par to, kura no maskām pelnījusi uzvaru, lems skatītāj pie televīzijas ekrāniem.

Šajā vakarā detektīviem būs arīdzan jāmēģina atšķetināt, kurš sabiedrībā zināms cilvēks slēpsies zem vakara īpašā viesa – Zebras maskas. Šova otrajā sezonā zem šīs maskas slēpās reperis un dziesmu autors rolands če, kurš šovu pameta īsi pirms fināla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!