Foto: Kristaps Liepa

TV3 šova "Balss maskā" otrajā epizodē uz skatuves kāpa pārējie seši noslēpumainie raidījuma tēli - Slaims, Sirds, Fēnikss, burvis, Sams un Lapsa. Šoreiz atmaskoja Fēniksu, aiz kura bija paslēpusies modele Māra Sleja.

Svētdienas šovā "Balss maskā" atmaskoja ugunīgo Fēniksu aiz kura slēpās modele un ētera personība Māra Sleja. Viņa bija izvēlējusies izpildīt Noras Bumbieres dziesmu "Vēl nav par vēlu". Pavedieni un maska šoreiz kārtīgi nepaslēpa Māru un viņas personību, jo viens no detektīviem tomēr atminēja, ka kostīmā slēpjas tieši viņa.

Detektīvi izvirzīja Mārtiņu Spuri, lai izlemtu, kura no trīs maskām šovakar tiks noņemta, un ironiskā kārtā tieši viņš bija detektīvs, kurš uzminēja, kas aiz tās slēpās.

Mārtiņš seifā bija noglabājis savu atbildi, ka aiz maskas slēpjoties Sleja, tāpat vēlāk minēja arī Krivenchy, taču pārējiem šķita, ka aiz maskas slēpjas ētera personība Jana Duļevska.

Pirms tam detektīvi spriedelēja, ka Fēnikss nemākot iet ar augstpapēžu kurpēm, taču kurš gan to prastu labāk kā modele? Māra Sleja arī atzina, ka staigāšana papēžos kopā ar spārniem, kas traucēja līdzsvaram, bija visgrūtākais. Viņa teica, ka priekšnesuma laikā vēlējusies salauzt spārnus, lai būtu lielāks šovs, un atzina, ka maskā neesot bijis, ko elpot.

Pavedienos tika apslēpts Māras mīļākais hobijs – braukšana ar snovbordu, kā arī viņas dalība humora raidījumā "Nu, nopietni?" Kāds cits viņu atpazina no jaunatklāšanas raidījuma "TE".

Šajā sērijā maskas sacentās dueļos. Slaima un Sirds sacensībā uzvarēja Sirds, starp Fēniksu un Burvi uzvarēja Burvis, Lapsu pievarēja Sams. Tas nozīmē, ka Sirds, Burvis un Sams tika pasargāti no atmaskošanas, bet Slaims, Fēnikss un Lapsa stājās uz izbalsošanas svītras.

Pagājušajā raidījumā tika atmaskota pirmā šīs sezonas maska - Virtulis -, aiz kura slēpās radio un televīzijas raidījumu vadītājs Magnuss Eriņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!