Foto: Publicitātes foto

2. oktobrī Parīzes naktsklubā "H&M" atklāts topošā sadarbības zīmola vārds un prezentēta mirdzoša kolekcija. Tie būs tērpi no sešdesmito gadu leģendas, franču dizainera Pako Rabanes modes nama "Rabanne", nu jau jaunā radošā direktora Džuljena Dosenas izpildījumā.

"Rabanne" ir nozīmīgs zīmols Francijā jau kopš zīmola dibinātāja Pako Rabannes pagājušā gadsimta 60. gados radītajiem laikmetu noteicošajiem tērpiem, bet mūsdienās "Rabanne" ir tikpat slavens ar savām relaksētajām, bet ne mazāk galaktiskajām kolekcijām radošā direktora Džuljena Dosenas vadībā.

Pasākumā pirmo reizi varēja aplūkot "Rabanne H&M" kolekciju, kurā ietilpst sieviešu un vīriešu apģērbi, aksesuāri, kā arī interjera preces. Kolekcija būs pieejama atsevišķos veikalos un "H&M" tiešsaistes veikalos 9. novembrī.

Pasākumu ar īpašu uzstāšanos atklāja talantīgā Zviedrijas popzvaigzne Robina. Nakts turpinājās ar Dienvidkorejas DJ un producentes Pegijas Go uzstāšanos. Amerikāņu dziedātāja un aktrise Šēra bija īpašā pasākuma viešņa, bez viņas bija vēl citas ne zemāka ranga atpazīstamas personas: aktrise Elle Faninga, modele Irina Šeika, mūziķis Džēreds Leto, reperis Tyga un citi.

""Rabanne" vienmēr bijis dzīvespriecīgs zīmols, un šajā pasākumā tika atspoguļota "Rabanne H&M" kolekcijas rotaļīgā noskaņa. Es vienmēr vēlos, lai cilvēki, valkājot mūsu apģērbu, justos brīvi, tāpēc bija prieks redzēt, ka viesi jautri pavadīja laiku un izbaudīja kolekcijas hedonistisko garu," stāsta "Rabanne" radošais direktors Džuljens Dosena.

"Kur citur labāk atklāt kolekciju, kas radīta mirkļiem, kas piepildīs deju grīdu, ja ne slavenā naktsklubā? Bija prieks prezentēt Rabanne H&M sadarbību Parīzē kopā ar mūsu viesiem, parādot šīs daudzpusīgās kolekcijas satriecošo potenciālu," saka Anna Sofija Johansone, "H&M" Sieviešu apģērbu dizaina nodaļas vadītāja un radošā konsultante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!