Foto: Publicitātes foto, Vida Press

Pagājušajā nedēļā par virālu kļuva "Instagram" video, kurā divgadnieks Tailers no Manilas vaicā, kur ir dziedātāja Bejonse un izsaka vēlmi viņu apciemot. Pēc mammas noraidošās atbildes puika paziņo: "Viņa ir mūsu draudzene. Bejonse ir mans draugs." Tagad draudzība ir oficiāli apstiprināta, jo mūziķe zēnam ir nosūtījusi ziedu klēpi!

Virālajā videoklipā, ko mamma Bea Fabergas ir publicējusi “Instagram”, Tailers jautā: “Kur ir Bejonse?” Viņa atbild, ka dziedātāja ir savās mājās, un puika vaicā, vai var viņu apciemot. “Nē, mēs viņu personīgi nepazīstam. Viņa nav mammas draudzene. Mazulīt, viņa šeit nedzīvo,” uz ko puikas reakcija ir aizkustinoša: “Viņa ir mūsu draugs. Bejonse ir mans draugs."

Nedēļu vēlāk divgadnieks ir saņēmis skaistu, zilu ziedu pušķi no dziedātājas, kas, protams, tiek lepni atrādīts arī “Instagram”. Attēlu sērijā Tailers teju staro blakus lielajam pušķim un jaunajai rotaļlietai – zirgam. “Bejonses video papildinājums🤯. Jūsu informācijai, Bejonse un Tailers faktiski un oficiāli ir draugi!” lepni savā aprakstā norāda mamma.

"Pateicoties internetam (miljoniem skatījumu un "patīk" atzīmēm, kas ir traki!), viņa ir redzējusi video un nosūtījusi savus mīļākos zilos ziedus un jaunu rotaļu dzīvnieku – labāko draugu Taileram, un jaukāko vēstījumu, ko mūsu ģimene tagad glabās kā lielāko dārgumu." Klāt pievienotā kartīte esot sākusies ar būtisku uzrunu: "Manam draugam Taileram".

Mamma pateicas mūziķei un viņas sabiedrisko attiecību veidotājiem, sakot, ka tas “spridzina mūsu prātus”, apzinoties, ka popmūzikas ikona ir noskatījusies dēla video. “Paldies visiem, kas ar to dalījās, kuri komentēja un kuriem patika. Tailers, iespējams, ir pārāk jauns, lai atcerētos, bet es vienmēr viņam atgādināšu, ka ir jāsapņo lieli sapņi un jāmērķē uz zvaigznēm!! BEJONSE MANAM MAZULIM ATSŪTĪJA ZIEDUS!!!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!