Foto: F64
Ik gadu tomātu selekcionāri augustā piedalās dažādās tomātu izstādēs, un viena no tādām notiks arī Baložos. No 19. līdz 22. augustam dārzniecība "Neslinko" aicina visus interesentus aplūkot daudzveidīgo un interesanto tomātu izstādi.

Kā portālu "Māja&Dārzs" informēja dārzniecības "Neslinko" vadītāja Elga Bražūne, tomātu izstādē varēs aplūkot ne tikai tomātu daudzveidību, bet arī iegādāties sēklas un saņemt konsultācijas par tomātu audzēšanu.

Tomātu izstādi varēs aplūkot dārzniecībā "Neslinko", kas atrodas Ķekavas novadā, Baložos, Cālīšpurva ielā.

Izstādes darba laiks:

  • 19. un 20. augustā no pulksten 10 līdz pulksten 19;
  • 21. un 22. augustā no pulksten 10 līdz pulksten 16.

Portāls "Māja&Dārzs" jau vēstīja, ka Latvijas Nacionālā dabas muzeja tradicionālā tomātu izstāde "Tomātu parāde 2021", kas bija paredzēta no 18. līdz 22. augustam, atcelta saistībā ar epidemioloģisko situāciju valstī. Tomātu daudzveidību šogad varēs lūkot Beverīnas novadā, kur jau 28. augustā notiks tradicionālie tomātu svētki. Pasākuma rīkotāji ziņo, ka svētku laikā varēs baudīt tradicionālo tomātu zupu, būs tirdziņš, kurā varēs iegādāties amatnieku un mājražotāju darinājumus. Tāpat būs apskatāma iespaidīgā tomātu izstāde, kuras laikā varēs ne tikai iegādāties tomātu sēklas, bet arī no pieredzes bagātajiem tomātu kolekcionāriem saņemt konsultācijas par tomātu audzēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!