Foto: DELFI
Baumaņu ģimenes dārzs Tukumā ir ieguvis ne tikai plāksnītes par skaistāko dārzu vasarā, bet arī plūcis laurus par skaistāko noformējumu ziemā. Te mirguļo lampiņu virtenes un saimnieku pašu izveidotās gaismiņu figūras, bet vasarā ar savu krāšņumu priecē rožu krūmi, kas augumā pārsniedz pat dārza saimniekus.

"Tavs Dārzs" Baumaņu ģimenes dārzā ciemojas rudens sākumā, dienā, kad spēcīgās vēja brāzmas Jūrmalā izjauca Eiropas čempionātu pludmales volejbolā. Arī Baumaņu ģimenes dārzā portāla "Tavs Dārzs" ciemošanās laikā lietus mijas ar mākoņiem, rožu krūmi šūpojas vējā, bet pie dekoratīvā mini dīķa malas raspodiņos vizuļo ūdens lāses.

"Kad ar vīru vēl nebijām precējušies, abi zinājām – mums būs māja ar skaistu dārzu," atklāj Sanita. Jau 22 gadus Baumaņu ģimene dzīvo savā miera ostā Tukumā, kur iekopj mazu, bet skaistu dārzu. Vasarā te dažādās krāsās zied rozes, kas ir ģimenes dārza vizītkarte, bet pie mājas fasādes ziedus raisa balkona puķu kompozīcijas. Īpaši iespaidīgi vasarā izskatās petūnijas, jo sasniedz ievērojamus izmērus. Skaistā ziedēšana ir beigusies, bet arī rudenī dārzos ir kāds īpašs šarms, un tāds ir jūtams arī Baumaņu ģimenes dārzā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!