Foto: Privātais arhīvs
Ja mēbele nokalpojusi ilgu mūžu un nobružājusies, to var pārkrāsot – to zina daudzi. Bet, ja vēl pamaina sākotnējo dizainu, var iegūt pārsteidzošu rezultātu.

Šīs bufetes stāsts sākās pirms divdesmit gadiem, kad ģimene (mēbele pieder autora draugiem – red.) pārcēlās uz jaunām mājām un iegādājās jaunas mēbeles. Kopš tiem laikiem bufete ir daudz piedzīvojusi un redzējusi, citiem šķistu, ka savu jau sen nokalpojusi, tomēr saimniecei tā ir īpaša mēbele, no kuras negrib atvadīties.

Izrādās, zem vienas no atvilktnēm saimnieces vīrs viņai atstājis mīlestības vēstījumu, kas tapis drīz pēc abu kāzām. Nu izaudzināti trīs dēli, bufete nobružājusies, vajadzējis kaut ko mainīt. Un saimniecei radās lielisks plāns.

Saimniekam ir kāds vaļasprieks – viņš kolekcionē viskijus. Taču tā kā mājās nebija piemērotas vietas, kur glabāt kolekciju, krājumi stāvēja pieliekamā plauktos, kur tos neviens neredzēja. Saimniece nolēma, ka laiks pārmaiņām, pie reizes arī sagādātu pārsteigumu vīram. Viņa paaicināja mani, un kopā nolēmām, ka vecā bufete jāpārtaisa par modīgu viskija bāru, kas ne tikai rotātu dzīvojamo telpu, bet arī kļūtu par jauno saimnieka kolekcijas glabātavu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!