Foto: PantherMedia/Scanpix
Vannasistaba vairāk nekā jebkura cita mājokļa telpa ietekmē jūsu labklājību, uzskata ezotērikas pārzinātāji. Kā to pareizi iekārtot, vadoties pēc fenšui principiem?

Noapaļojam stūrus

Vislabākā vannasistabas forma saskaņā ar fenšui mācību ir ovāla, nedaudz atgādinot monētu. Ja jums ir tradicionāla taisnstūrveida vannas istaba - arī tai nav ne vainas, tikai stūri, to iekārtojot, pēc iespējas jānoapaļo.

Radām spīdumu

Marmors, keramikas flīzītes, stikls un citas gludas, spīdīgas virsmas izdzīs no vannasistabas negatīvo enerģiju. Tomēr nevajadzētu arī pārāk aizrauties ar spožumu, īpaši attiecībā uz grīdu vai sienām - enerģija var sapīties savā atspulgā un tās kustība kļūt lēnāka.

Izvēlamies krāsu

Ideālas krāsas vannasistabai ir balta, gaiši zaļa, gaiši zila un pasteļtoņi. Tie piesaista labu enerģiju un palīdz attīrīt auru. Īpaši spēcīgi iedarbojas zaļa krāsa, varat pat izvēlēties zaļu peldmēteli un dvieļus, lai vairotu bagātību. Bet, lai nedaudz nomierinātu ūdens enerģiju, uz vannasistabas durvīm piestipriniet koka attēlu.

Sargājam naudu

Saskaņā ar fenšui pozitīvā ci enerģija atstāj māju kopā ar ūdeni. Tāpēc nepieciešams kārtīgi aizgriezt krānus un savlaikus novērst to bojājumus. Citādi nauda var vienkārši aizplūst kanalizācijā. Tā paša iemesla dēļ durvis uz vannasistabu jātur ciet, bet poda vākam, ja vannasistaba un tualete nav atsevišķās telpās, jābūt nolaistam.

Ejam vannā

Ar ūdeni piepildīta vanna simbolizē naudu. Vannā jāiet ar baudu! Ieslēdziet nomierinošu mūziku. Ja jūtat nogurumu, pievienojiet vannai dažus pilienus bergamotes eļļas. Garastāvokli uzlabos daži pilieni apelsīna vai greipfrūta ēteriskās eļļas, bet lavanda palīdzēs aizmigt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!