Mazgājot traukus un likvidējot nevajadzīgo: ko nedrīkst aizskalot izlietnē
Foto: Shutterstock

Kad ar gardu muti notiesāta dienišķā ēdienreize, izbēgt no netīro šķīvju mazgāšanas nav iespējams – vienīgi tad, ja tev ir trauku mašīna, taču kādu virtuves piederumu tāpat nākas mazgāt rokām. Veicot gan šo darbiņu, gan arī likvidējot nevajadzīgās lietas mājās, jābūt ļoti uzmanīgiem, kas tiek kopā ar ūdeni aizskalots notekā, jo pretējā gadījumā caurules var ātri aizsērēties.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

"The Spruce" piedāvā iepazīties ar dažādām lietām un pārpalikumiem, kurus nevajadzētu noskalot izlietnē.

Eļļa un tauki

Neskatoties uz to, ka eļļa tiek izmantota lielākajā daļā reižu, kad tiek darbināta panna vai cepeškrāsns, pēc ēdiena gatavošanas tai nevajadzētu nonākt izlietnes notekā. Tas pats sakāms par taukiem, kas palikuši pāri cepšanas rezultātā – karsti tie ir šķidri, turpretī sabiezējuši veido nogulsnes un rada aizsērējumu.

  • Ielūkojies šajā rakstā un uzzini ātru metodi, kā iztīrīt aizsērējušu izlietni.

Tags

Izlietne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form