Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Vājākā komandā, bet lielākā komfortā – apmēram šādi var rezumēt Kristapa Porziņģa sesto sezonu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), kas pirms nedēļas noslēdzās Atlantā. Lēmums, ko Dalasā pieņēma pēdējās stundās – ja ne minūtēs – pirms aizvērās darījumu tirgus durvis, šobrīd ļauj justies labi visām iesaistītajām pusēm, tomēr īstais eksāmens vēl priekšā. Tāpat kā priekšgājēji, Vašingtona šo lappusi pāršķīrusi vienlaikus gan ar sajūsmu – par to, ka ieguvusi vienradzi –, tā bažīgu cerību – ka unikālais dzīvnieks nebūs klibs.

Tiktāl viss skaisti, taču tagad, kad "apsveicināšanās" periods garām, jāuzdod jautājums: kas tālāk? Vai Vašingtona beidzot kļūs par Porziņģa laimīgo zemi un savu nākamo līgumu viņš parakstīs tur, vai tomēr scenāriju arī šajā liepājnieka stāsta nodaļā turpinās diktēt spēlētāja veselība, nevis talants, gaisinot arī "Wizards" organizācijas šobrīd optimistiskos plānus? Un ko pārskatāmā nākotnē gaidīt no komandas, kas šo regulāro sezonu pabeidza līgas kopvērtējuma trešajā – pēdējā – desmitā?

10. februāra notikumi bija pārsteigums. Kristapa aģents un brālis Jānis Porziņģis tikai iepriekšējā naktī bija atgriezies no Dalasas, kas bija viņa pirmā vizīte Amerikā divu gadu laikā. Brauciena iemesls – tikšanās ar "Mavericks" ģenerālmenedžeri Niko Harisonu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!