Foto: AFP/Scanpix
Liels laimests ne vienmēr nes laimi, par ko pārliecinājies kāds Lielbritānijas pāris, kurš izjucis pēc iespaidīga laimesta, vēsta ārzemju masu mediji.

Deivids un Andžela Deivsi pirms diviem gadiem vinnēja 101 miljonu sterliņu mārciņas. Tas bija ceturtais lielākais laimests Lielbritānijas vēsturē, bet bagātāko valsts iedzīvotāju sarakstā pāris uzreiz "uzlēca" uz 702.vietu.

Neilgi pēc laimesta pāris apprecējās, no vienistabas dzīvoklīša pārcēlās uz deviņus miljonu vērtu savrupmāju, iegādājās vairāku istabu dzīvokli Londonas prestižā rajonā, atpūtās dārgākajās viesnīcās, brīvdienās devās uz Portugāli, iegādājas "Rolls-Royce". Pāris izveidoja sarakstu ar 15-20 sev tuvo cilvēku vārdiem, kurus vēlējās padarīt par miljonāriem. Taču drīzumā laimesta dalīšana kļuva par lielo šķērsli kopdzīvei, pāris sāka strīdēties arvien biežāk un beigās arī izšķīrās.

Interesanti, ka nesen par šķiršanos paziņoja cits Lielbritānijas pārītis Džiliana un Adrians Bejfordi, kuri pirms gada loterijā laimēja 148 miljonus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!