Foto: EPA/LETA
Kāds Floridas iedzīvotājs ir piemuļķojis savu draudzeni, antibiotiku vietā iedodot viņai iedzert dzemdības veicinošas zāles, lai tiktu vaļā no gaidāmā mazuļa, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

"Viņa ir sagrauta, viņa joprojām nespēj noticēt, kas tas notika ar viņu," stāsta 26 gadus vecās Remijas Lī advokāts. "Es nedomāju, ka ir lielāks ļaunums, ko var nodarīt kādām, kā laupīt sievietei iespēju dzemdēt un audzināt bērnu," turpina advokāts.

Pāris iepazinās 2012. gadā, bet šā gada februārī Lī palika stāvoklī. Sieviete ļoti priecājas par grūtniecību, bet viņas draugs uzstājis, ka tā ir jāpārtrauc.

Veldens, kura tēvs ir ārsts auglības klīnikā, viltoja sava tēva parakstu, lai iegādātos dzemdības veicinošo medikamentu "Cytotec". Zāļu iepakojumu vīrietis marķēja kā antibiotiku "Amoxicillin" un sameloja draudzenei, ka tēvs vēlās, lai sieviete tās izdzer, stāsta izmeklētāji.

Lī grūtniecība bija septītajā nedēļā, kad viņa iedzēra medikamentus. Atrodoties darbā sievietei sākusies asiņošana, un viņa aizvesta uz slimnīcu, ziņo "Sky News".

Par nedzimušā bērna nogalināšanu ar viltu 28 gadus vecajam Džonam Andrevam Veldenam draud mūža ieslodzījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!