Foto: AFP/Scanpix
Ar HIV vīrusu inficētā ukraiņu puisēna Ļeva vecmāmiņa pēc palīdzības vērsusies pie pasaulslavenā dziedātāja Eltona Džona – savulaik mūziķis neveiksmīgi centās puisēnu adoptēt, bet tagad viņa vecmāmiņa lūdz iesākto novest līdz galam.

Eltons Džons puisēnu Ļevu Agejevu adoptēt centās 2009. gadā, bet saskaņā ar Ukrainas likumdošanu geji bērnus adoptēt nedrīkst, turklāt 62 gadus veco Eltonu Džonu toreiz uzskatīja par "pārāk vecu".

Ukrainas notikumu dēļ puisēna vecmāmiņa Jūlija izņēmusi viņu no bērnu nama un vērsusies pie Eltona.

"Mēs esam norūpējušies par to, kas Ukrainā var notikt, tāpēc būsim pateicīgi par jebkādu palīdzību, ko Eltons Džons mums varētu sniegt," izdevums "The Daily Mail" citē Ļeva vecmāmiņas vārdus.

Izdevums atgādina, ka 2011. gadā Jūlija jau paudusi savu satraukumu, paziņojot, ka, neraugoties uz Eltona publiskajiem solījumiem bērnam sniegt pastāvīgu finansiālo atbalstu, mūziķis neko šajā sakarā nav darījis.

"Delfi" jau vēstīja, ka 2009. gadā Eltons Džons vienā no Doņeckas apgabala bērnu namiem iepazinās ar tobrīd 14 mēnešus veco Ļevu un uzreiz izteica vēlmi viņu adoptēt. Pēc mūziķa vārdiem, Ļevs esot iekritis viņa sirdī, pirmo reizi mūžā pamodinot viņā tēva jūtas.

Tomēr Ukrainas ierēdņi Eltonam atteica, kā iemeslu minot gan cienījamo vecumu, gan seksuālo orientāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!