Astoņgadīgais Rīzs Flemings no Lielbritānijas mājas ballītē bildinājis savu skolas draudzeni Eleonoru. Pēc viņas piekrišanas abu bērnu vecāki noorganizējuši gandrīz īstas kāzas jauniņā līgavaiņa mājās. Puisēns nākamajā dienā nomiris.

Diagnozi "leikēmija" Rīzam noteica 2004. gada jūlijā, kad viņam bija tikai četri gadi. Četrus gadus zēns cīnījās ar slimību, bet šī gada maijā ārsti atzina, ka dzīvot viņam atlicis vēl tikai dažas nedēļas. 28 gadus vecā Rīza māte Loreina Fleminga uzskata, ka viņa un zēna tēvs ir darījuši visu, lai Rīzs pirms nāves saņemtu un izdzīvotu visu, kas jāpaspēj cilvēkam dzīves laikā, tai skaitā laulības ar mīļoto.

Rīzs un Eleonora bijuši tuvi draugi vairākus gadus, bet tad sastrīdējušies un pašķīrušies. Tad Rīza vecāki noorganizējuši ballīti pirātu stilā, uz kuru dēla simpātija tomēr ieradusies. Pēc ballītes meitene draugu vairākas reizes apciemojusi slimnīcā un nākamajā ballītē piekrita viņa bildinājumam.

Jaunais pāris dārgā limuzīnā devies pusdienās, arī citas lietas bijušas organizētas gluži kā īstās kāzās - ar gredzeniem, mācītāju un kāzu lieciniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!