Atvērts jauns Baltijas valstu tūrisma portāls "www.BookingBaltics.com", informē uzņēmuma "Reisiweb OÜ" vadītāja Kaili Retsepa.
Ceļojumu portāla "www.BookingBaltics.com" mērķis ir iepazīstināt ar Baltijas valstu tūrisma iespējām un padarīt ceļotāju atvaļinājuma plānu izveidi vienkāršāku un patīkamāku.

Igaunija, Latvija un Lietuva ir trīs brīnumskaisti ceļojumu galapunkti, kas spēj piedāvāt daudzveidīgus ceļojuma iespaidus gan viesiem, kas ierodas pirmo reizi, gan tiem, kuri ierodas atkārtoti, kā arī pašiem Baltijas valstu iedzīvotājiem un ārzemju tūristiem, norāda portāla veidotāji.

"www.BookingBaltics.com" palīdzēs atrast tikai nepieciešamo informāciju par visām trim valstīm vienā vidē. Šeit ir apkopoti Baltijas valstu tūrisma informācijas pārskati, jaunumi, ceļojumu stāsti - fotogrāfijas, kā arī naktsmītņu, ceļojumu pakešu, brīvā laika pavadīšanas iespēju apraksti un atbilstošu pakalpojumu piedāvātāju kontaktinformācija.

Tūrisma portāla īpašnieks ir uzņēmums "Reisiweb OÜ", kas dibināts "www.BookingBaltics.com" informācijas vides izveidei, administrēšanai un attīstīšanai.

Patlaban portāls pieejams angļu un igauņu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!