Foto: AFP/Scanpix

Austrālijas premjerministres Džūlijas Gilardas ceturtdien pazaudētā kurpe gandrīz pārdota interneta izsolē “e-bay”, bet tika izņemta no tirdzniecības, atsaucoties uz Austrālijas laikrakstu “Sidney Morning Herald”, vēsta aģentūra “RIA Novosti”.

Kurpe piektdien parādījās interneta izsoļu vietnē “e-bay” par sākuma cenu 148 Austrālijas dolāri. Preces apraksts vēstīja, ka tā ir tieši Austrālijas premjerministres tikko pazaudētā kurpe.

“Jūs mēģināsiet nosolīt lietotu kurpi. Atcerieties, ka kurpe ir bez pāra un jūs nevarēsiet to nēsāt, ja vien jūs neesat premjerministre,” rakstīts izsoles rīkotāju brīdinājumā “e-bay”.

Neparastās preces kārotāji īsā laikā nosolīja par to divus tūkstošus Austrālijas dolāru, bet tad kurpe no tirdzniecības tika izņemta.

Vēlāk “e-bay” pārstāvji paskaidroja, ka izsole pārtraukta, jo tirgotājs nebija sniedzis nepārprotamus pierādījumus, ka tā tiešām ir Gilardas kurpe. Pārdevējs arī nekur nebija norādījis, ka viņam ir Gilardas atļauja kurpes pārdošanai.

Avīze pieļauj, ka kurpes izsole varēja būt tikai joks.

Jau vēstīts, ka kurpi premjerministre pazaudēja Austrālijas nacionālo svētku dienā, kad apsardze glāba Gilardu no saniknotiem protestētājiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!