ASV iedzīvotājs Obrijs Rasts paziņojis, ka viņa fotogrāfija bez atļaujas izmantota klīnikas reklāmā, kurā solīts novērst ar potenci saistītās problēmas, un iesūdzējis tiesā slimnīcu un laikrakstu, kurā publicēta reklāma, ziņo "DailyNews".
Sūdzētājs norāda, ka Potences atjaunošanas centra publicētā reklāma, kas bija ievietota laikrakstā "Los Angeles Times", ir aizvainojuša, nepatiesa un krāpnieciska. Prasītājs vēlas saņemt 750 dolārus par katru viņa attēla publicēšanas rezi, liecina Losandželosas augstākajā tiesā saņemtais prasības pieteikums. "The Los Angeles Times" tirāža ir 1 111 785 eksemplāri.

Rasts uzskata, ka viņa fotogrāfija centra reklāmā bijusi skaidri saskatāma. Reklāma piedāvāja dažādus pakalpojumus, tajā skaitā terapiju, dzimumlocekļa injekcijas un ārstēšanu no priekšlaicīgas ejakulācijas.

Potences atjaunošanas centrs arī publicējis brošūru, kurā esot saskatāma Rasta fotogrāfija, kas arī izmantota bez atļaujas.

Savukārt laikraksta pārstāvji norādīja, ka nemēdz komentēt gaidāmo lietu izskatīšanu. Arī slimnīcas īpašnieku pārstāvji norādīja, ka par prasību vēl neko nezin, tādēļ no komentāra atteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!