Lielbritānijas policija otrdien aizturējusi divus vīriešus saistībā ar aizdomām par Latvijas valstspiederīgās Alisas Dmitrijevas noslepkavošanu.

Policija informēja, ka abi aizturētie ir no Anglijas Kembridžšīras grāfistes Visbečas pilsētas apkārtnes. Visbečā dzīvoja arī Dmitrijeva.

Abi 28 un 31 gadu vecie aizturētie tiek nopratināti policijas iecirknī netālu no Visbečas esošajā Norfolkas grāfistes Kingslinas pilsētā, pavēstīja policija.

Jau ziņots, ka 1.janvārī Lielbritānijas karalienes Elizabetes II muižā Sandringemā tika atrasta noslepkavota 17 gadus vecā Latvijas valstspiederīgā Alisa Dmitrijeva, kas 31.augusta agrā rītā pazuda bez vēsts Kingslinā.

Līķis tika atrasts meža jaunaudzē netālu no vietas, kur karaliskās ģimenes pārstāvji bija piedalījušies putnu medībās. Tiek uzskatīts, ka līķis šajā vietā atradies apmēram četrus mēnešus.

Sandringemas muižas teritorija ir apmēram 8000 hektārus liela, un daļa no tās ir atvērta sabiedrībai. Līķis tika atrasts pie Anmeras ciema, kurā ir daži desmiti iedzīvotāju, trīs kilometrus no karalienes rezidences ēkas.

Par Dmitrijevas pazušanu policijai paziņoja kāds radinieks 6.septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!