Dzirdot Itālijas prezidenta Silvio Berluskoni asprātības par to, ka ASV prezidenta amatā ievēlētais Baraks Obama ir nosauļojies, Francijas pirmajai lēdijai Karlai Bruni-Sarkozī ir prieks, ka viņa vairs nav Itālijas pilsone, svētdien raksta avīze "Le Journal du Dimanche".
Bruni-Sarkozī zaudēja Itālijas pilsonību, kad februārī apprecējās ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī un ieguva Francijas pilsonību.

Pirmās lēdijas kritiku izpelnījies Berluskoni ceturtdien teiktais, ka Obama, kurš kļūs par pirmo ASV melnādaino prezidentu, ir "glīts, jauns un nosauļojies."

"Ka Silvio Berluskoni izturas nenopietni pret šo notikumu [Obamas ievēlēšanu] un joko, teikdams, ka Obama "ir vienmēr nosauļojies" - tas man liekas dīvaini," laikrakstam sacīja Bruni-Sarkozī. "Daži cilvēki, bez šaubām, to norakstīs uz humora rēķina, bet es bieži vien atskārstu - mani priecē, ka esmu kļuvusi par Francijas pilsoni."

Obamam veltītās Berluskoni asprātības diskreditē itāļus, uzskata Itālijas kreisā opozīcija. Uz šo kritiku Berluskoni atbildēja, kreisos nosaucot par plānprātiņiem, kam nepiemīt humora izjūta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!