Kāda biroja menedžere zaudējusi septiņus stounus (44 kilogrami) svara, pārtiekot no ēdieniem, kam pievienoti sarkanie čili pipari. 30 gadus vecā Natālija Vaitlova pievienoja čili piparus visiem ēdieniem, sākot ar zivju pīrāgiem un beidzot ar bārbekjū marinādēm.
No sākotnējiem 18 stouniem (113 kilogrami) nokritās svarā līdz 11 stouniem (69 kilogrami).

Vaitlova ir sajūsmināta par savu jauno veidolu un apgalvo, ka nekas viņai nesagādājot tādu prieku kā savas jauniegūtās figūras izrādīšana, tērpjoties seksīgā apakšveļā un pieguļošās kleitās. Viņa arī ieguvusi organizācijas "Slimming World" gada sievietes titulu.

Vaitlova, kurai ir vīrs un bērns, atzina, ka agrāk ignorējusi tuvinieku mudinājumus parūpēties par savu svaru. Taču pēc tam, kad pārmērīgā svara dēļ Natālijai tika liegts sēsties pie gokarta stūres, jo viņa nav varējusi dabūt mugurā obligāto drošības tērpu, sieviete izlēmusi rīkoties.

Natālija iestājās svara regulēšanas grupā "Slimming World", un jau pēc gada viņa savus 24.izmēra apģērbus varēja apmainīt pret 12.izmēra tērpiem.

"Ēdienu dažādība ir brīnišķīga. Esmu īsta čili fane, un man patīk gatavot dažādus eksotiskus ēdienus. "Slimming World" pārtikas optimizācijas sistēma ļauj man ēst tikpat daudz cik vienmēr, taču citādi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!