Foto: AFP/Scanpix
Indijas cietumā smagi piekauts un saindēts vīrietis, kuru tur aizdomās par dalību šausminošajā studentes grupveida izvarošanā Deli satiksmes autobusā pagājušā gada decembrī, trešdien vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Aizdomās turamā Vinaja Šarmas veselības stāvoklis pēc kameras biedru uzbrukumu ir kritisks un viņš ir nogādātas Deli slimnīcā, paziņoja apsūdzētā advokāts.

"Viņš vēma asinis un viņam ir ļoti augsta temperatūra. Viņš arī cieš no sāpēm krūtīs. Viņš ir ļoti kritiskā stāvoklī," aģentūrai AFP atklāja advokāts.

Vemšana ir rezultāts nedēļām ilgušai lēnai indēšanai, pievienojot indi Šarmas ēdienam, uzskata aizdomās turētā izvarotāja advokāts.

Šarma ir viens no pieciem vīriešiem, kurus tiesā par 23 gadu vecas studentes aplaupīšanu, izvarošanu un slepkavību pilsētas satiksmes autobusā. Studente 13 dienas pēc uzbrukuma mira slimnīcā Singapūrā.

Viens no aizdomās turētajiem ir 17 gadu vecs un tiks tiesāts jauniešu tiesā. Vēl viens apsūdzētais, Rams Singhs, martā atrasts pakāries savā cietuma kamerā.

Šokējošā izvarošana izraisīja lielus protestus visā Indijā. Cilvēki pieprasīja stingrākus sodus par vardarbību pret sievietēm, norādot, ka nereti Indijā izvarotāji tiek sodīti pārāk maigi vai no soda izbēg pavisam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!