Foto: Kadrs no video
Šajos Ziemassvētkos pieprasītākā dāvana daudzās attīstītajās valstīs bijusi gravitācijas jeb levitējošais dēlis. Par tāda īpašnieku kļuvis arī kāds mācītājs Filipīnās. Viņa izvēli to izmantot, lai dievkalpojuma laikā "slīdētu" pa baznīcu, valsts galvenie garīdznieki gan nav uztvēruši ar sajūsmu, vēsta ārvalstu mediji.

Tēvs Alberts Sanhosē jauno spēļmantiņu paņēmis līdzi uz svētku dievkalpojumu Brīnumainā medaljona Dievmātes baznīcā Binjanā, kur viņš kalpo. Viņš uz dēļa stāvējis, kā arī braukājis starp solu rindām, vienlaikus dziedot lūgšanu dziesmas.

Dievkalpojuma apmeklētāju vairums bijis sajūsmā, un kāda dievlūdzēja uzņemtajā video dzirdami skaļi aplausi, kuri pieaug, kad mācītājs sāk virpuļot uz vietas, rādot savu prasmi vadīt dēli. Tomēr baznīcas vadība pēc šī video publiskošanas internetā un neskaitāmu sūdzību saņemšanas pret mācītāja inovāciju ir noraidoša.

Baznīca oficiāli norādījusi, ka "tas ir nepareizi" un "[baznīca] ir vieta, kur sasniegt Kristu" nevis "personīgas svinības, kurās ikviens var ieviest kaut ko, lai iegūtu cilvēku uzmanību". Reliģiskie tēvi arī nolēmuši mācītāju uz laiku atstādināt no amata, lai viņš "pavadītu kādu laiku pārdomājot notikušo".

Sanhosē jau atvainojies par notikušo un norādījis, ka tas viņam bijis "modinātājzvans", kā arī solījis, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.

-Ce curé est hilarant sur son hoverboard Weebot, leur E-shop : www.wee-bot.com - This Pastor is so funny on his Weebot, get yours on http://www.wee-bot.com- Este cura Sí está a la moda con su Weebot, Compra la tuya en http://www.wee-bot.com
Posted by FLOW CARTAGENA on Saturday, December 26, 2015

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!