Gruzijas Komunistiskā reformatoru partija, kura patlaban tiek veidota, par savu mērķi uzskata Gruzijas pievienošanos Krievijai. "Janvārī mēs jau reģistrēsim savu partiju," intervijā aģnetūrai "Interfax" paziņoja viens no Komunistiskās reformatoru partijas līderiem 64 gadus vecais diktatora Josifa Staļina mazdēls Jevgeņijs Džugašvili.
Pēc viņa teiktā, "galvenais mērķis, kuru partija centīsies īstenot, ir Gruzijas apvienošanās ar Krieviju". "Krievija jau izveidojusi savienību ar Baltkrieviju, tātad - Gruzijas pievienošanās šai savienībai," skaidroja Džugašvili.

Viņš pauda pārliecību, ka "šis mērķis saskan ar Gruzijas iedzīvotāju absolūtā vairākuma nostāju", tādēļ "tauta to atbalstīs". Gruzijas prezidents Eduards Ševardnadze "lien uz rietumiem, taču viņš ir pagaidu vadītājs, bet tauta to nevēlas", paziņoja Staļina mazdēls.

Džugašvili apgalvoja, ka Gruzija bez Krievijas "neuzplauks nekad". "Krievija vēsturiski allaž bijusi liels tirgus, un apvienošanās ar Gruziju tai nozīmē turēt savās rokās Aizkaukāzu," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!