Kāds indietis, kurš neesot ēdis kopš 1995. gada, apgalvo, ka visu nepieciešamo enerģiju viņš saņem no saules. Sešdesmit piecus gadus vecais Hira Ratans Maneks no Kalikutas skaidro, ka viņš pārtiek no saules enerģijas, ko viņš absorbē caur acīm.
Viņš tic, ka cilvēki var izmainīt sava organisma funkcijas, skatoties saulē katru dienu stundu pēc saullēkta vai stundu pirms saulrieta, stāvot basām kājām uz zemes.

"Dažas dienas šādi praktizējoties, jūs jutīsiet enerģiju ieplūstam ķermenī caur acīm. Saņemt saules starus caur acīm, smadzenes uzlādējas un sāk izmantot savas pirms tam neizlietotās spējas," sacīja indietis.

Mehānikas inženieris īstenoja 411 dienu ilgu badošanās kūri ārstu uzraudzībā, sākot ar 2000. gada 1. janvāri. Viņš apgalvo, ka arī pirms tam nebija ēdis 211 dienas.

Maneks uzsver, ka caur acīm uzņemta saules enerģija ārstē psihiskas saslimšanas, gara kūtrumu un padara dzīvi laimīgu un mierpilnu.

"Bada sajūta vienkārši pazūd. Šāda prakse arī aktivizē smadzenes un padara cilvēka spējas būtiski neierobežotas," piebilda saules enerģijas lietotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!