Foto: AP/Scanpix/LETA

Policija 27 gadus veca vīrieša Takahiro Širaiši dzīvoklī Japānā uzgājusi deviņus līķus bez galvām. Jaunietis aizturēts, vēsta BBC.

Tiesībsargi izmeklējuši kādas sievietes pazušanas gadījumu, kad uzgājuši divas nogrieztas galvas aukstumkastē pie Širaiši dzīvokļa Zamas pilsētā netālu no Tokijas. Viņa dzīvoklī aukstumkastēs atrasti ar mākslīgajām kaķu smiltīm apbērti līķu fragmenti, kas piederējuši vēl septiņiem dažādiem cilvēkiem.

Starp līķiem ir viens vīrietis un astoņas sievietes. Ņemot vērā mirstīgo atlieku sadalīšanās stāvokli, tiesībsargi uzskata, ka slepkavības un līķu sadalīšana notikusi ilgākā laika posmā.

Širaiši atzinis, ka nogalinājis deviņus cilvēkus un paslēpis viņu ķermeņus. "Es viņus nogalināju un apstrādāju viņu ķermeņus, lai slēptu pierādījumus," viņš atklājis. Kaimiņi esot sūdzējušies, ka no dzīvokļa, kurā jaunietis ievācies tikai augustā izplatījušās dīvainas smakas.

Policija galvas uzgājusi, meklējot kādu 21 gadus vecu sievieti, kura pazudusi 21. oktobrī. Izmeklētāji atklāja, ka Širaši ar viņu sarakstījies soctīklos pēc tam, kad viņa publiski paudusi vēlmi taisīt pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!