Foto: DELFI
Kanādas austrumos Ontārio provincē pie Toronto pilsētas policija ceturtdien upē atrada nocirstu cilvēka pēdu un pēc tam - arī galvu.

Tiesu mediķi mēģina noskaidrot, vai šīs ķermeņa daļas ir no viena un tā paša cilvēka un kāds bijis upura garums un vecums.

Galva ir no sievietes ķermeņa. Pēdas nagi ir nokrāsoti ar dzeltenu laku, kas vedina uz domām, ka tā ir sievietes pēda.

Pēc pēdas atrašanas policija sāka meklēt arī citas ķermeņa daļas, bet atrada tikai galvu.

Šis gadījums liek atcerēties par "kanādiešu psiho" iesaukto pornofilmu aktieri Luku Roko Magnotu, kuru Vācija 18.jūnijā izdeva Kanādai kā apsūdzēto ķīniešu studenta slepkavībā un līķa sadalīšanā Kanādas pilsētā Monreālā.

29 gadus vecais Luka Roko Magnota 4.jūnijā tika aizturēts Berlīnē.

Kanādas Policija uzskata, ka par "kanādiešu psiho" iesauktais Magnota 24. vai 25.maijā ar ledus cērti nodūris 33 gadus veco ķīniešu studentu un savu homoseksuālo partneri Liņu Dzjuņu, kurš studēja Konkordijas universitātē Monreālā.

Slepkava pēc tam sadalījis upura līķi, savu rīcību nofilmējot. Videofilma, kurā redzama slepkavība, līķa sadalīšana un seksuālas darbības ar līķi, bet fonā skan dziesma no filmas "Amerikāņu psihopāts" ("American Psycho"), tika ievietota internetā.

Liņa rumpis bez galvas, plaukstām un pēdām 29.maijā tika atrasts čemodānā pie Monreālas daudzdzīvokļu ēkas, kurā dzīvoja Magnota. Upura plauksta un pēda tika nosūtītas pa pastu Konservatīvās partijas un Liberālās partijas birojiem valsts galvaspilsētā Otavā. Otra plauksta un otra pēda tika nosūtītas divām skolām Vankūveras pilsētā. Liņa galva vēl nav atrasta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!