Kāds Lielbritānijas iedzīvotājs licis sev uz muguras uztetovēt draudzenes portretu dabiskā lielumā, nenojauzdams, ka viņai ir romāns ar latvieti.
38 gadus vecais Alans Dženkinss no Velsas pilsētas Portalbotas pavadīja 20 stundu tetovēšanas salonā, lai atzīmētu piecpadsmito kopdzīves gadadienu ar savu 36 gadus veco civilsievu Lizu Kruksu.

Bet pēc tam tērauda rūpnīcas darbinieks atklāja, ka viņa divu bērnu mātei ir romāns ar darbabiedru, vēsta laikraksts "The Sun".

Kad Alans izvāksies, Liza plāno dzīvot kopā ar 25 gadus veco latvieti Kasparu Gavaru savā ģimenes mājā.

Alans bija iztērējis 870 mārciņu (881 latu), lai ietetovētu Lizas un meitu - 15 gadu vecās Džeidas un desmit gadu vecās Danielas - portretus.

Viņš teica: "Pateicoties tetovējumam, viņa visu mūžu būs man uz muguras. Tā es gribēju viņai pateikt, ka mīlēšu mūžīgi."

Savukārt Liza sacīja: "Pirmām kārtām es nekad neesmu gribējusi, lai Alans sev uz muguras uztetovē manu seju. Es neplānoju iemīlēties Kasparā, tas vienkārši notika."

Bet Alans nedomā tetovējumu noņemt, jo lāzeroperācija izmaksātu tūkstošiem mārciņu.

Viņš piebilda: "Tas tur paliks uz visiem laikiem, pat ja es satikšu kādu citu. Ja es atkal kādā iemīlēšos, man vēl ir vieta uz krūtīm."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!