Saldumu kompānija "Thorntons" piedāvā iespēju pirms Lielbritānijas parlamenta vēlēšanām nogaršot vadošo partiju līderus īpašu konfekšu veidā - un vispopulārākā līdz šim izrādījusies Tonija Blēra konfekte.
"Thorntons" ražo piena šokolādes konfektes uz kātiņa leiboristu līdera Blēra, toriju līdera Viljama Heiga un liberāldemokrāta Čārlza Kenedija veidolā. Šīs priekšvēlēšanu konfektes maksā 55 pensus (49 santīmus) gabalā.

Vispieprasītākās līdz šim ir bijušas Blēra konfektes, kopš šo saldumu laišanas pārdošanā nopirktas 1800 šādas konfektes. Vēl pārdotas 1200 Heiga un 600 Kenedija konfektes.

Arī Lielbritānijas sabiedriskās domas aptaujas liecina, ka Blērs popularitātē apsteidz savus sāncenšus. Parlamenta vēlēšanas notiks 7.jūnijā.

Rodžers Mūrs kinokomēdijā tēlos geju

Bijušais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs Rodžers Mūrs kopā ar Kubu Gudingu filmēsies režisora Morta Natana debijas kinokomēdijā "Boat Trip", kurā Mūrs tēlos geju, ziņo "Ananova".

Mūrs loma būs eleganti tērptais gejs Loids, kas 30 gadus nodienējis armijā.

"Hollywood Repotrer" raksta, ka komēdija būšot par diviem heteroseksuāliem vīriešiem, kas ar kuģi dodas ceļojumā pa Karību jūru, lai meklētu romantiskus piedzīvojumus, taču izrādās, ka viņi nokļuvuši uz geju kruīzu kuģa.

Gudings tēlos vienu no heteroseksuālajiem vīriešiem, kurš sadraudzējas ar vienīgo sievieti uz kuģa, taču šī sieviete arī viņu notur par geju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!