Lietuvas policija piektdien turpina izmeklēt iespējamu bērna nolaupīšanas gadījumu, kas varētu būt noticis trešdien ap pulksten 19. Ceturtdienas vakarā tiesībsargi izplatīja kāda vīrieša fotorobotu, kuram, iespējams, ir ļoti svarīga informācija par notikušo, vēsta "Delfi.lt".

Policija turpina skaidrot, vai Viļņas Karolinišķes rajonā vispār kādam ir pazudis bērns. Apzināti arī bērnunami, ģimenes ar adoptētiem bērniem, kā arī rajonā dzīvojošās sociāli nelabvēlīgās ģimenes. Uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, kā arī turpinās fiziskā meklēšana pašā rajonā.

Pēc sākotnējās informācijas divi vai vairāki bērni, kā arī vismaz viena pilngadīga persona bijuši liecinieki iespējamai meitenes nolaupīšanai Pasaku parkā.

Līdz šim rajonu fiziski pārmeklējuši milzīgi policijas spēki, kā arī brīvprātīgie. Izskatīti arī apkārtnē esošo novērošanas kameru ieraksti, taču nekas jauns neesot atklāts.

Gandrīz diennakti kopš izmeklēšanas sākuma policija izplatīja kāda vīrieša fotorobota veidotu zīmējumu, norādot, ka meklētā persona ir iespējamais liecinieks, kurš zinot ārkārtīgi svarīgu informāciju par notikušo. Viļņas Galvenā policijas komisariāta priekšnieks Sauļus Gags preses konferencē uzsvēra, ka viņš netiek vainots iespējamā noziegumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!