Lietuvas kriminālpolicija vēl joprojām cer, ka pazudušais naftas koncerna "Mažeikiu nafta" bijušais vadītājs Ģedimins Ķesus, viņa dēls Valds un personīgais šoferis Alfonss Galmins ir dzīvi. Tomēr kriminālpolicija meklē arī viņu iespējamo apbedīšanas vietu.
Trešdienas rītā iekšējā karaspēka karavīri bez panākumiem meklēja iespējamo pazudušo apglabāšanas vietu uz ziemeļiem no Viļņas. Dienas otrajā pusē meklēšana tika pārtraukta.

Kriminālpolicijas darbinieki neprecizēja, vai meklēšanas pamatā bija konkrēta operatīva informācija, vai arī ekstrasensa minējumi.

Drīz pēc Ķesus, viņa dēla un šofera pazušanas pirms divām nedēļām kāds ekstrasens teica, ka visi trīs tiek turēti gūstā netālu no Viļņas, pie ezera.

Šis jau ir otrais neveiksmīgais mēģinājums atrast pazudušos. Šīs nedēļas sākumā viņus meklēja Viļņas dienvidaustrumu piepilsētās.

Policijas departamenta ģenerālkomisārs Visvalds Račkausks paziņoja, ka tas, ka trešdien tika veikts mēģinājums atrast triju pazudušo iespējamo apbedīšanas vietu, nenozīmē, ka policija necer atrast viņus dzīvus.

"Mēs izskatām visas versijas, tai skaitā arī iespējamu slepkavību, bet apstiprināt to, vai viņi ir dzīvi, vai miruši, ir pāragri," uzsvēra Račkausks.

Ķesus, viņa dēls un šoferis pazuda 6.jūlijā atceļā no Viļņas lidostas uz mājām Mažeiķos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!