Foto: AFP/Scanpix

Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna sieva, iespējams, dzemdējusi bērnu, spriež mediji, analizējot viņas jaunākās fotogrāfijas no Jaungada svinību pasākuma, kuru viņa apmeklējusi pieguļošā kostīmā, vēsta aģentūra AFP, atsaucoties uz Dienvidkorejas medijiem.

17.decembrī, kad Ziemeļkorejā pieminēja 2011.gadā mirušo vadītāju Kimu Čeniru, tagadējā valsts līdera sieva  Ri Soldžu bija redzama melnā ziemeļkorejiešu tradicionālajā tērpā, ar lielu vēderu. Taču nesen, Jaunā gada svinībās, sieviete ieradusies divdaļīgā, pieguļošā svārku un žaketes kostīmā, vairs bez redzamām grūtniecības pazīmēm. Šī jaunā fotogrāfija arī radījusi medijos spekulācijas par to, ka Čenunam piedzimis pēctecis.

Kaimiņvalsts Dienvidkorejas mediji - gan laikraksti, gan televīzija - pārraidījuši sievietes fotogrāfijas pirms un pēc, sakot, ka Čenuna sieva nesen ir dzemdējusi bērnu. "Vēders ir noplacis, vai Soldžu ir dzemdējusi," šajās dienās jautājuši kaimiņvalsts mediji.

11 dienas pēc tam, kad medijos sieviete vēl bija redzama ar vēderiņu, viņa parādījusies bez tā, tāpēc Dienvidkorejas mediji spriež par to, ka šajās dienās Soldžu ir laidusi pasaulē bērnu. Oficiāli paziņojumi par to Ziemeļkorejas medijos nav bijuši.

Jau vēstīts, ka mediji ziņoja, ka Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns ir apprecējies. Iepriekš Ziemeļkorejas līderis kādā oficiālā pasākumā publiski parādījies ar kādu sievieti. Vēlāk, kad Ziemeļkorejas mediji paziņoja, ka vadonis ir apprecējies, Dienvidkorejas plašsaziņas līdzekļi bija vienisprātis, ka īsmatainā brunete vecumā virs 20 gadiem Ri ir bijusī dziedātāja, kas tikusi īpaši apmācīta Kima laulātās draudzenes statusam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!