22 gadus vecā Krievijas pilsētas Toljati iedzīvotāja Jeļena Goreva, pēc ilgākas prombūtnes atgriezusies savā dzimtajā pilsētā, uzzināja, ka visi uzskata - viņa pirms divām nedēļām apbedīta.
Laikraksts "Komsomoļskaja pravda" informē par notikumu ar meiteni no Pievolgas Krievijā, kurai bija problēmas ar narkotikām un likumu, un tādēļ viņa izlēca pa logu un nositās. Viņu atpazina radinieki; arī pirkstu nospiedumi, ko agrāk bija paņēmusi milicija, sakrita ar pašnāvnieces pirkstu nospiedumiem.

Pēc pāris nedēļām Ļena Goreva, ierodoties Toljati, pa ceļam uz mājām iegāja veikalā nopirkt kaut ko ēdamu. Pārdevēja, ieraugot viņu, uz brīdi sastinga un ilgi nevarēja na vārdu pār lūpām dabūt.

Ļenas māte nosprieda, ka ir sajukusi prātā, kad meita, kuru nesen apbedīja, piezvanīja, lai pateiktu, ka ir dzīva.

Pēc neilga laika meitene atcerējās, ka pirms dažiem gadiem viņai nozaga pasi. Ar šo pasi tad arī dzīvoja tā meitene, kas tika apbedīta. Izskata ziņā viņas bija ļoti līdzīgas.

Meitenei, kas uzdevās par Jeļenu Gorevu, ir bijis izsaukts ārsts, lai palīdzētu viņai izkļūt no abstinences, ar šo vārdu viņu aizturēja milicija un paņēma pirksu nospiedumus, viņu kā Ļenu Gorevu zināja arī narkodīleri.

Laikrakstā uzsvērts - ja miliči būtu mazliet apķērīgāki, viņi jau agrāk būtu sapratuši, ka kaut kas nav kārtībā, jo arī īstajai Ļenai bija paņemti pirkstu nospiedumi, kad viņa tika aizturēta narkotiku lietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!