Kāds neredzīgs vācu gaišreģis apgalvo, ka prot zīlēt nākotni, aptaustot klienta pēcpusi. 39 gadus vecais Ulfs Buks no Meldorfas ciema, kas atrodas uz ziemeļrietumiem no Hamburgas, stāsta, ka cilvēkam uz sēžamvietas esot tādas pašas līnijas, kā plaukstai, pēc kurām var pastāstīt gan par cilvēka raksturu, gan likteni.
Turklāt, rūpīgi iztaustot dibena līnijas, nākotni varot pareģot daudz precīzāk.

Zintnieks sacīja, ka līnijas, pēc kurām var spriest par cilvēka veiksmi, karjeru un mākslinieciskajām dotībām, ir vērstas no ciskām uz iekšpusi, bet vēl piecas līnijas ir vērstas uz āru.

Klienti par priekšrocību uzskatot gaišreģa aklumu, jo tādējādi viņiem ir garantija saglabāt anonimitāti.

"Pie manis nāk visādi cilvēki, sākot ar apkopējām un sekretārēm, un beidzot ar pazīstamiem sabiedrības pārstāvjiem. Viņiem tas, ka esmu neredzīgs, ir liels pluss, jo es viņus vairs nevarēšu atpazīt," sacīja pareģis, kurš acu gaismu zaudēja trīs gadu vecumā.

Viņš apgalvo, ka ir daudzus gadus mācījies zīlēt pēc cilvēku dibeniem. Īpaši jūtīgi esot viņa rādītājpirksti un vidējie pirksti. Tomēr arī amatieri varot vispārējos vilcienos iegūt priekšstatu par cilvēku, iztaustot viņa pēcpusi. "Muskuļains ābola formas dibens liecina par valdzinošu, dinamisku, ļoti pārliecinātu un bieži vien radošu personību, kas bauda dzīvi. Bumbiera formas dibens liecina, ka cilvēks ir neatlaidīgs, pacietīgs un piezemēts," aģentūrai "Reuters" stāstīja Buks.

Uz žurnālistu jautājumu, vai tikai zīlēšanai pēc dibeniem nav pamatā kādas slēptas tieksmes, nevis vēlēšanās pareģot nākotni, savdabīgais zintnieks steigšus paziņoja: "Man nav vajadzības iztaustīt pēcpuses prieka pēc. Mana sieva ir gana skaista".

Buks netīksminās ar saviem panākumiem, bet neslēpj, ka viņa pakalpojumus jau divus gadus izmanto kāds biržas brokeris.

"Neviens brokeris nelūgtu neredzīgam gaišreģim pareģot vērtspapīru cenas, ja neticētu, ka es to spēju," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!