Amerikāņu interneta vietne aptaujā noskaidrojusi desmit idiotiskākās dāvanas, starp kurām ir kliedzoša gumijas vista, tualetes minigolfs un nākamā gada kalendārs ar suņu izkārnījumu fotogrāfijām.
"Iespējams, 2008. gads ir bijis neveiksmīgs ekonomikā, taču tas bija sevišķi ražīgs stulbumā," raksta vietnes "www.stupid.com" dibinātājs Gerijs Epls. "Šogad dienasgaismu ieraudzīja diezgan daudz dīvainu ražojumu. Stulbu lietu bija tik daudz, ka bija pat grūti izvēlēties!"


Pērn saraksta augšgalā rotājās Hilarijas Klintones riekstu knaibles, Mātes Terēzes elpas atsvaidzinātājs un portatīvs āmulis ar piesūcekni piestiprināšanai pie galvas.


Šogad par stulbākajām atzītas šādas dāvanas:


1. Pasaulē kaitinošākā rotaļlieta - Kliedzošā vista. Šī gumijas vista nepīkst un nečiepst. Tā bļauj.


2. Resursu pārdales Ziemassvētku rotājums. Šis eglīšu rotājums ir paziņojums, ka rotājums, kas kādreiz atradies tā vietā, ir noņemts un atdots kādam, kam tas vajadzīgs vairāk. Materiālo līdzekļu pārdales rotājums ļaus ikvienam uzzināt, ka jūs nodarbojaties ar resursu pārdali.


3. Miniatūra spēļu ģitāra "Guitar Hero". Šī megagrāvēja spēles miniatūrā versija ir nepilnus 15 centimetrus gara, taču jūs joprojām varat uz tās nospēlēt grupu "Queen", "Cheap Trick", "Nirvana" un "The Police" dziesmas.


4. Tualetes minigolfs. Kādēļ gan izniekot laiku tualetē, ja jūs varat to izmantot, lai sagatavotos kārtējai golfa spēlei? Tualetes minigolfa komplektā ir viss, kas nepieciešams aizraujošam golfa raundam, nepieceļoties no klozetpoda, - golfa paklājiņš pie tualetes poda, īsa golfa nūja, karodziņš un divas bumbiņas.


5. Košļājamā gumija ar "Wasabi" garšu. Šīs mazās bumbiņas piedāvā izbaudīt "wasabi" eksploziju jūsu mutē. Lai cik tas nebūtu dīvaini, patiesībā tas ir garšīgi.


6. Komplekts vīriešu apakšveļas remontam. Mūsdienu spiedīgajos ekonomiskajos apstākļos nemetiet ārā formu zaudējušu apakšveļu - ieveriet tajā jaunu gumiju. Šis parocīgais komplekts par saprātīgu cenu piešķirs jūsu apakšbiksēm reprezentablu izskatu.


7. Pudeļu attaisāmais ar jaunievēlētā ASV prezidenta Baraka Obamas vēlēšanu saukli "Mēs to varam!". Katras vēlēšanas veicina dažādu interesantu priekšmetu ražošanu, taču šis laikam ir stulbākais. Obamas faniem "Mēs to varam!" pudeļu attaisāmais varētu šķist īsts dārgums.


8. Kaklasaite "Kā sasiet kaklasaiti". Grūtības sasiet kaklasaiti? Tieši šīs stilīgās šlipses priekšpusē ir uzdrukātas kaklasaites sasiešanas instrukcijas. Vienkārši soli pa solim izpildiet visas sešas kustības un jau pēc dažām sekundēm jūs izskatīsieties gluži kā Džordžs Klūnijs.


9. 2009.gada suņa ekskrementu kalendārs. Katru mēnesi jūsu acis priecēs kāda iespaidīga ainava, taču katrā attēlā kaut kur būs suņu izkārnījumu kaudzīte. Bezgaumīgi? Bez šaubām, taču kontrasts starp skaisto fotogrāfiju un suņu fekālijām ir ievērojams.


10. Modinātājs - striptīzdejotāja. Reizē ar modinātāja zvanu sāk skanēt mūzika, ieslēdzas disko gaismas un ražena blondīne sāk griezties ap stieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!