Foto: morgueFile
Bīstamais noziedznieks, kurš Klaipēdā, iespējams, nogalinājis savu māti un pēc nozieguma nogriezis tai galvu, ir notverts Vācijā, vēsta portāls "Delfi.lt", atsaucoties uz Lietuvas Klaipēdas apgabala prokuratūru.

27 gadus veco Aidu Pavlaviču Vācija aizturēja piektdien pēc Lietuvas izdotā starptautiskas meklēšanas ordera.

Jau ziņots, ka traģiskā slepkavība Klaipēdā kādā dzīvoklī notikusi pagājušās nedēļas ceturtdienā vai naktī uz piektdienu. Piektdien, 16.decembrī, 48 gadus vecā Judīte Pavlaviča neieradās darbā frizētavā un neatbildēja arī uz telefona zvaniem. Kolēģi atminējās, ka pie sievietes ceturtdien uz darbu atnācis dēls un viņi abi kopā devušies mājup.

Sievietes līgavainis, kurš dzīvo Anglijā, nav varējis piektdien viņu sazvanīt, tāpēc lūdzis savu māsu līgavu apciemot. Kad topošā vīra māsa ieradās pie Pavlavičas dzīvoklī, sieviete nevēra vaļā durvis, tāpēc izsaukti ugunsdzēsēji.

Dzīvokļa vannasistabā tika atrasts sievietes līķis, kuram nebija galvas. No dzīvokļa bija pazudis dators, mobilais telefons un saderināšanās gredzens. Uzreiz pēc notikušā policija aizdomās par pastrādāto turēja Pavlaviču. Ātri vien policija izplatīja meklējamā fotoattēlu.

Pavlavičs jau kopš pusaudža gadiem dzīvojis klaidoņa dzīvi, un viņa māte ļoti pārdzīvojusi dēla dzīvesveidu. Sievietes pārējie divi dēli strādājot un dzīvojot ārzemes. Pavlaviču vēl šogad augustā aizturēja par veikala apzagšanu Berlīnē. No 30.augusta līdz 17.novembrim vīrietis sēdēja vietējā cietumā, bet vēlāk tika izraidīts uz Lietuvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!