Latgales apgabaltiesa nolēmusi par huligānisku uzvedību kādam precētam pārim aizliegt apmeklēt restorānus, bārus un kafejnīcas.
Šāds lēmums pieņemts, Latgales apgabaltiesai apelācijas kārtībā izskatot Preiļu rajona tiesas lēmumu, atbilstoši kuram Kobiļenko pāris - Oksana un Oļegs - nedrīkstēja apmeklēt bārus, kafejnīcas un restorānus.

Latgales apgabaltiesa spriedumu atstājusi spēkā, tikai nedaudz precizējot to. Ģimene bārus, kafejnīcas un restorānus nedrīkst apmeklēt laikā no pulksten 22 līdz 6.

Nosacītu sodu - brīvības atņemšanu uz diviem gadiem un aizliegumu apmeklēt iepriekšminētās iestādes - 22 gadus vecajai Oksanai un 24 gadus vecajam Oļegam tiesa piesprieda par huligānisku uzvedību Līvānos, kafejnīcā "Gamma".

Pagājušā gada novembrī abi jaunieši kafejnīcā ne vien kāvušies, lamājušies un grūstījuši apmeklētājus, bet arī vārtījušies pa zemi un uzvedušies visai nepiedienīgi.

No viņu izdarībām cietuši par policisti - Oksana vienam iekodusi pirkstā, citam Oļegs iespēris ar kāju. Ārdīšanās turpinājusies arī policijas iecirknī.

Piespriestais sods nav apmierinājis abus Kobiļenko, un viņi ar apelācijas sūdzību vērsās apgabaltiesā, kur pieprasīja samazināt nosacītā soda izciešanas ilgumu, kā arī atcelt kafejnīcu apmeklējuma aizliegumu, jo viņiem, tagad neesot iespējams paēst.

Trops pastāstīja, ka vainīgie laikam nav zinājuši, ka viņiem piespriestais sods nav nemaz tik bargs, jo likums par tādām izdarībām paredz maksimālo cietumsodu līdz septiņiem gadiem ieslodzījuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!