Policija Andersonas pilsētā par nepilngadīgas meitenes pavešanu aizturējusi kādu 37 gadus vecu vīrieti, kurš vietējā lielveikalā strādāja par Santa Klausu, ziņo aģentūra AP.
Tomass Pīrsons tika arestēts pēc tam, kad drošības videokamera bija nofilmējusi, kā šis vīrietis ceturtdien devies prom no lielveikala "Anderson Mall" noliktavām ar 700 dolāru vērtu Santa Klausa tērpu.

Noskatoties citus ar drošības videokameru uzņemtos kadrus, policisti ieraudzīja, ka tas pats vīrietis nodarbojies ar orālo seksu ar kādu 16 gadus vecu meiteni, teica Andersonas policijas izmeklētājs Džons Zamberlins. Pēc policijas informācijas, Pīrsons pusaudzi esot pazinis.

"Noliktavu daļā atrodas vairāki veikali, un tajos mēdza pazust preces, tāpēc apsardze nolēma novietot tur videokameru," sacīja Zamberlins. "Taču viņiem nebija ne jausmas, ka viņi atklās ko tādu."

Pirms dažiem mēnešiem Pīrsons tika pieņemts darbā par lielveikala Santa Klausu. Pēc izmeklētāja Zamberlina teiktā, citi līdzīgi incidenti neesot atklāti.

"Mums nav iemesla uzskatīt, ka no šādas rīcības cietuši vēl citi bērni," viņš teica. "Taču apgalvot nevar, ka nekas tāds nav noticis. Mēs nevēlamies, lai cilvēki kristu panikā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!