Kādu sievieti, kas savā mājā - autofurgonā - turēja 10 indīgas čūskas un sešas pirajas, sakodusi kāda no viņas čūskām. 33 gadus vecā Anita Finča trešdien tika atrasta mirusi uz grīdas savā mājā. Autofurgonu stāvvietas menedžere, kas atrada čūskas upuri, ievērojusi punktveida dzēliena pēdas sieviets uztūkušajā rokā, sacīja Losandželosas apgabala tiesu ekspertīzes pārstāvis Skots Kariers.
Kariers arī informēja, ka policija atradusi Finčas rokā sažņaugtu zīmīti, kurā bija rakstīts: "Nortridžas slimnīca - prasīt ITN." Acīmredzot, Finča vēlējusies nokļūt intensīvās terapijas nodaļā. Tiesu ekspertīzes pārstāvis sacīja, ka galīgo slēdzienu par nāves cēloni varēs izdarīt pēc līķa sekcijas, taču kodumu pēdas liecina, ka Finču sakodusi un nogalinājusi kāda no viņas indīgajām čūskām.

Finča ilgu laiku kā brīvprātīgā bija strādājusi Losandželosas zooloģiskjā dārzā un mācījās, lai kļūtu par profesionālu zooloģiskā dārza darbinieci.

Autofurgonu stāvvietas menedžere Šarlīna Makmorisa intervijā laikrakstam "Daily News" pastāstīja, ka Finča mīlējusi savas čūskas un, iespējams, nav steigusies meklēt medicīnisko palīdzību, jo baidījusies, ka dzīvnieku kontroles amatpersonas varētu tās viņai konfiscēt. "Pēc manām domām, viņa nomira savu čūsku dēļ, lai tās viņai netiktu atņemtas," teica Makmorisa. "Līdz šim tās viņu bija sakodušas jau vismas četras reizes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!