Foto: Reuters/Scanpix
Populārā Holivudas zvaigznes Silvestra Stalones jūlijā mirušā dēla - aktiera Seidža Stalones nāves iemesls ir sirdslēkme, atsaucoties uz izmeklētājiem, piektdien vēsta raidsabiedrība CNN.

Sirdslēkme 36 gadus vecajam Stalonem iestājusies aterosklerozes rezultātā. Aktiera ģimene ir informēta par izmeklēšanas rezultātiem, bet pilna atskaite būs gatava nākamnedēļ, paziņojis izmeklētājs Freds Korals.

"Delfi", atsaucoties uz aģentūru BNS, jau vēstīja, ka Seidžs Stalone miris 13. jūlijā.

Seidžu Staloni viņa mājās Losandželosā mirušu atradusi mājkalpotāja. Vairāki plašzaziņas līdzekļi pieļāva, ka aktieris varētu būt izdarījis pašnāvību.

Seidžs Stalone, kurš bija arī režisors un producents, ir tēlojis 13 filmās, tostarp divās kopā ar tēvu - 1990.gada filmā "Rokijs V" un 1996.gada filmā "Dienasgaisma". 2007.gadā viņš apprecējās ar Stārlinu Raitu, taču laulība pēc desmit mēnešiem tika anulēta. Bērnu viņam nebija.

Seidžs Mūnlaits Stalone bija Silvestra Stalones dēls no pirmās laulības ar aktrisi Sašu Zaku. Tajā dzimis arī dēls Sērdžeo, kurš slimo ar autismu. Silvestra Stalones otrajā laulībā ar aktrisi un modeli Brigitu Nīlsenu bērnu nebija. Pašlaik viņš ir precējies trešo reizi - ar bijušo modeli Dženiferu Fleivinu, un viņiem ir trīs meitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!