Naktsklubā "Coco Club", kas atrodas Šveices kalnu slēpošanas kūrortā Verbjē, iespējams nobaudīt 4100 latu vērtu kokteili, kuru īpaši iecienījuši bagātie klienti no Krievijas.
Tā nosaukums ir "Chalet", un kokteilis tiek pasniegts ledus glāzē, kas izgriezta mājiņas formā. Kokteiļa sastāvā ir šampanietis "Krug Grande Cuvee", konjaks "Hennessy Paradis" un slepeni "mīlas eliksīri". Viesim, kurš pasūtījis šo dzērienu, tiek piešķirta sudraba atslēga, kas dod tiesības uz kluba biedra statusu mūža garumā. Uz VIP telpu kokteili pienes tā saucamie sniega putniņi - īpaši atlasītas skaistules oficiantes.

Šādu piedāvājumu parādīšanās ir likumsakarīga - Verbjē kļūst par tikpat pompozu un populāru kūrortu kā Kurševela. Vietējie iedzīvotāji nav īpaši apmierināti ar pārmaiņām - viņi apgalvo, ka kūrorts vienmēr bijusi patiesu sporta cienītāju, nevis skandalozu Krievijas miljardieru apmeklēta vieta, un vēlētos ielās redzēt specializētas slēpju pārdotavas, nevis dārgus modes preču veikalus. Tomēr kluba īpašnieks jau saņēmis apmaksātu maskaviešu grupas uzturēšanās pieteikumu uz septiņām dienām. Tas izmaksājis aptuveni 72 tūkstošus latu un ietver 20 šampanieša "Cristal" pudeles dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!