Foto: stock.xchng

Par zādzībā pieķertas pircējas apliešanu ar urīnu Zviedrijas tiesa piespriedusi naudassodu lielveikalu ķēdes "Ica" kāda Stokholmas veikala vadītājam, piektdien vēsta interneta laikraksts "The Local".

"Tas, kas notika veikalā, ir pilnībā nepieņemami," Zviedrijas televīzijai paziņoja "Ica" direktors Anderss Svensons. "Ica" stingri iestājas pret šādām lietām, un pārkāpējs par to ir informēts, paskaidroja Svensons.

Par vainīgu atzītais vīrietis pieķēris kādu sievieti, kura čiepusi preces veikalā Stokholmas centrā. Veikalnieks izsauca policiju un bloķēja izeju, lai garnadze netiktu prom līdz policijas atbraukšanai, raksta "The Local".

Sieviete esot lūgusi atļauju izmantot veikala tualeti, ko vadītājs nav atļāvis, tāpēc sieviete iečurājusi atkritumu urnā, kuras saturu tad vīrietis uzlējis viņai virsū. Policijai veikalnieks skaidrojis, ka vienkārši "atdevis sievietei to, kas pieder viņai" un aplējis viņu ar samazgām, savu vainu noliedzot.

Tomēr tiesa atzina veikalnieku par vainīgu un nolēma par labu cietušajai no vīrieša piedzīt 10 000 kronu (824 lati), ziņo "The Local".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!