Maskavas ziemeļrietumos pie metro stacijas "Oktobra lauks" pirmdien kāda sieviete melnā apģērbā draudējusi sevi uzspridzināt. Sieviete tiek turēta aizdomās par četrus gadus veca bērna slepkavību, ziņo portāls "Life News".

Kā ziņo aculiecinieki, metro stacijas ieeja tikusi slēgta, un notikuma vietā strādājuši likumsargi. Sieviete rokās turējusi nogrieztu bērna galvu un izkliegusi musulmaņu saukli "Allahu akbar". "Life News" ziņo, ka sieviete ir bērna aukle.

Policisti sievieti aizturējuši. 1977. gadā dzimusī aukle, kas nākusi no kādas Vidusāzijas valsts, sagaidījusi mirkli, kad bērna vecāki pamet dzīvokli, nogalinājusi bērnu un aizdedzinājusi dzīvokli, atsaucoties uz Izmeklēšanas komisijas paziņojumu vēsta raidsabiedrība BBC.

“Life News” ziņo, ka upuris ir maza meitenīte. Sieviete izvilkusi no somas bērna galvu un sākusi klaigāt, ka uzspridzināsies, kad pie metro stacijas kāds policists viņu apturējis un palūdzis uzrādīt dokumentus.

Sprāgstvielas pie sievietes nav atrastas. Aizdomās turētā ir nodota psihiatru aprūpē, lai noteiktu, vai viņa apzinās savas darbības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!