Plašs Slovēnijas slēpošanas reģionu piedāvājums ir tagad atrodams vienotā mājas lapā internetā.

Visiem slēpotājiem tiek piedāvāts internetā vienā resursā apskatīt vairāk nekā 35 slovēņu slēpošanas reģionu piedāvājumus, proti, detalizētu informāciju par trasēm, pacēlājiem, darba laikiem, slēpošanas biļešu cenām. Tāpat internetā lapā ir iespējams atrast informāciju par brīvajām vietām naktsmītnēs un gastronomisko piedāvājumu slēpošanas trašu tuvumā, kā arī slēpošanas inventāra nomu un citiem servisa pakalpojumiem, tai skaitā arī informāciju par slēpošanas skolām un veikaliem. Plānots tuvākajā laikā šajā interneta mājas lapā integrēt arī iespēju pārdot slēpošanas trašu biļetes.

Jāatzīmē, ka līdz ar slēpošanas sezonas atklāšanu (iespējams, decembra sākumā), tiks atklātas arī jaunas trases un jauni pacēlāji, kas ir solis uz priekšu Slovēnijas slēpošanas tūrisma attīstībā.

Tāpat pēdējo gadu laikā naktsmītņu piedāvājums slēpošanas reģionu tuvumā ir ievērojami palielinājies. Visplašāk ir pārstāvēts apartamentu klāsts, piemēram, apartamenti "Martin" un "Bolfenk", kā arī jaunās viesnīcas "Bolfenk" un "Bellevue" (Pohorje), vai apartamenti "Cerkno" slēpošanas trašu tuvumā un viesnīca "Bohinj" (Bohinj). Vislabākie naktsmītņu piedāvājumi slovēņu slēpošanas reģionos Bovec, Kanin, Bohinj-Vogel, Cerkno, Gozd Martuljek un Kranjska Gora līdz pat Pohorje un Rogla, kā arī cenu piedāvājumi un atlaides viesnīcās un apartamentiem ir atrodamas internetā: www.gradtur.si/zima/.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!