Lietuvas galvaspilsētā Viļņā viesnīcu tīkls Le Méridien Villon Resort ir atvēris jaunu "Grand Opera Congress Hall" un "Convention Centre", kas būs viens no lielākajiem kongresu un pasākumu centriem Eiropā.

Kongresa halle piedāvā pavisam 21 konferenču telpu, bibliotēku, biznesa centru un restorānu ar terasi un skaistu skatu uz ezeru. Pati viesnīca piedāvā viesiem 193 augstas klases istabiņas, kā arī 18 semināru telpas.
Le Méridien Villon Resort & Convention Centre
ir vienīgā viesnīca Lietuvā, kurā ir izveidots arī liels wellnesa centrs.

Kā atzīmē, Le Méridien Villon Resort & Convention Centre pārdošanas nodaļas direktore Elēna Mollieta, tad šeit ir notikušas tikšanās jau tādām organizācijām un uzņēmumiem kā NATO, Pasaules bankai, Microsoft, Hewlett Packard un Ford. Lietuva tagad ir gatava organizēt pasaules klases pasākumus.

Līdz ar iestāšanos Eiropas Savienībā šī gada 1. maijā, Lietuva cer, ka ievērojami palielināsies semināru un biznesa ceļotāju skaits. To saistot arī ar Lietuva atrašanos stratēģiski izdevīgā vietā, proti, starp Rietumeiropu un Krieviju. Bez tam Le Méridien Villon Resort & Convention Centre atrodas ģeogrāfiski skaistā vietā, netālu no lidostas un līdz Viļņas centram ir tikai desmit kilometru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!