Foto: F64
Kādā Viļņas bērnudārzā bērniem diendusas laikā audzinātāja aizlīmēja mutes ar līmlenti. Šokētie vecāki apsver iespēju vērsties tiesā, ziņo "Delfi.lt", atsaucoties uz laikrakstu "Vilniaus diena".

Par 26 gadus vecās audzinātājas Rimantes Ingaļavičutes rīcību kāda mamma netīšām uzzināja no sava bērna. Viņš sūdzējās, ka bērnudārzā viņam iet slikti, jo ir grūti elpot. "Drīz noskaidrojām, ka audzinātāja bērnam diendusas laikā aizlīmēja muti ar līmlenti. Tā viņa gribēja bērnus nomierināt," stāstījusi sašutusī māte. Bērni arī stāstījuši, ka audzinātāja viņiem draudējusi, ja viņi sāks trokšņot.

Bērnudārza "Žilvinėlis" direktore laikrakstam nenoliedza problēmas ar audzinātājas izturēšanos pret bērniem, "Negribu par to atkal runāt, runāt jau arī vairs nav par ko. Audzinātāju mēs uzreiz atlaidām, un ar to viss ir pateikts. Negribam nekādu publicitāti. Tā bijusi viena reize. Ne agrāk, ne pēc tam nekas tāds nav noticis. Tikko par to uzzinājām, uzreiz šo darbinieci atlaidām," laikrakstam sacījusi direktore.

Direktore stāstījusi, ka par audzinātājas nežēlīgo izturēšanos pret bērniem viņa uzzinājusi nevis no pašiem upuriem, bet no citiem bērnudārza darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!