Foto: Kadrs no video

Agrā piektdienas rītā ASV pilsētā Ņujorkā avarēja un aizdegās automašīna, kurā sadega pasažiere, bet vadītājs notikuma vietu pameta taksometrā, vēsta "Washington Post".

Avārija notika ap pulksten 4 rītā uz autostrādes, kas savieno Bruklinas un Kvīnsas rajonus Ņujorkā. "Infiniti" markas spēkrats ietriecās dzelzsbetona barjerā un aizdegās.

"Washington post" ziņo, ka automašīnā atradās divi cilvēki – 23 gadus vecs vadītājs Saīds Ahmads un 25 gadus veca pasažiere Harlīna Grevela. Policija skaidro, ka vīrietim izdevies pamest notikuma vietu, taču pasažiere gājusi bojā, iesprostota liesmu apņemtajā automašīnas vrakā.

Policija norāda, ka Ahmads notikušajā ir noskatījies, bet pēc brīža izsaucis taksometru un notikuma vietu pametis. Šo versiju apstiprina arī aculiecinieka uzņemts video, kurā redzams, kā vīrietis iekāpj dzeltenā taksometrā un aizbrauc.

Ahmads ar taksi devās uz slimnīcu, lai apkoptu gūtos apdegumus. Tur viņu arestēja policija un izvirzīja apsūdzības par ātruma pārsniegšanu, automašīnas vadīšanu bez autovadītāja apliecības, ceļu satiksmes negadījuma vietas pamešanu, slepkavību bez iepriekšēja nodoma un nolaidības izraisītu cilvēka nāvi.

Shell of a car on fire heading south on the BQE...awful #FDNY #brooklyn #newyork pic.twitter.com/dsnNNQtbtp— Joshua Longmore (@JBLongmore) October 13, 2017

Policijas ziņojumā nav minēts, ka Ahmads būtu rīkojies apreibinošo vielu ietekmē vai būtu centies glābt savu pasažieri pēc nelaimes gadījuma. Arestētais vīrietis nav komentējis situāciju, taču viņa brālis "New York Daily News" pauda, ka Saīds apdegumus guva, cenšoties glābt pasažieri Grevelu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!