Foto: Publicitātes foto
Acu klīnika "Naujas regėjimas" Viļņā lepojas ar 20 gadu darba pieredzi bez komplikācijām un pacientu sūdzībām. Kopš 2016. gada klīnikas lepnums ir arī jaunā, aukstā lāzerkorekcija ar Baltijas valstīs vienīgo cietvielu lāzeru.

Par jaunās tehnoloģijas priekšrocībām salīdzinājumā ar nu jau novecojušajiem fentosekunžu un eksimēra lāzereriem stāsta klīnikas direktors Oļegs Kovrigins.

"Jā, 2016. gads redzes lāzerkorekcijā atnāca ar tehnoloģisko lēcienu – oftalmoloģijā ienāca jauns cietvielu refrakciju lāzers, kas darbojas citā frekvencē ar atšķirīga garuma viļņiem. Jaunā, "aukstā" lāzerkorekcija tagad ir tas, kas nepieciešams pacientiem. Un, protams, mēs to nekavējoties iegādājāmies. Internets pacientiem ļauj salīdzināt dažādu klīniku iespējas un iepazīties ar citu pacientu atsauksmēm. Lāzerkorekcija nav neatliekamā palīdzība, to drīzāk var uzskatīt par procedūru, un pacienti rūpīgi izvēlas gan ārstu, gan lāzerkorekcijas aprīkojumu," stāsta Kovrigins.

"Mūsu klīniku tīkls darbojas kopš 1996. gada, lāzerkorekciju piedāvājam kopš 1998. gada. Mūsu bijušie pacienti nu jau pie mums ved savus bērnus. Augstu vērtējam viņu uzticēšanos un jūtamies atbildīgi. Tādēļ izvēlamies visprogresīvākās tehnoloģijas un visdrošāko aprīkojumu, kas nodrošina nevainojamus rezultātus."

"Mēs garantējam rezultātu un konstatējam faktus. Nekad neesam saņēmuši sūdzības par redzes korekciju. Trīskārša medicīniskā un tehniskā kontrole ļauj mums pārliecinoši garantēt operācijas rezultātu," lepojas klīnikas direktors.

"Visi speciālisti par jauno tehniku ir sajūsmā, daudzi oftalmologi piesakās apmeklējumam, jo vēlas redzēt cietvielu lāzeru – Baltijas valstīs tāds ir tikau mums. Atbrauc, apskata un, dodoties projām, neslēpj to, ka mūs apskauž. "

"Bet mūsu pacienti, kā vienmēr, saņem vislabākos nosacījumus gan ārstēšanai, gan finansiāli. Mūsu dāvana viņiem – 2016. gadā īpaša "iepazīšanās cena" – 350 eiro par operāciju vienai acij ar jebkuru Premium klases metodi – neatkarīgi no tuvredzības, tālredzības vai astigmatisma pakāpes.

Gaidām pacientus arī no ārvalstīm, brauciet pie mums uz redzes pārbaudi un jūs satiksiet pacientus no Vācijas, Krievijas, Latvijas, Igaunijas, Norvēģijas u.c. Pie mums visi iegūst nevainojamu redzi!"

Plašāka informācija: www.eyes.lt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!